Він має лише 4 кімнати. Зате пропонує незабутню атмосферу та може похвалитися чудовим рестораном. Дерев’яне облицювання їдальні створює затишок навіть у найхолодніший зимовий день. Кухня розташована на другому поверсі - у старій коптильні. Ресторан спеціалізується на стравах регіону, який називають Ладінія. Переважно це прості страви, але не без несподіванок.

Ось, як наприклад, страва з кольрабі, курки, бекону та олії з насіння гарбуза. Або котлети з баранини та равіолі, які шеф-кухар Гюнтер Пікколруац наповнює рагу, сиром та тмином. У меню можна знайти і традиційну німецьку локшину з картоплі. В основі Ладініанської кухні - скромні страви. Інколи вони можуть видатися не надто вишуканими, але відвідувачі люблять їх саме такими.

"Це маленькі равіолі з дріжджового тіста. Їх можна наповнювати різними начинками - маком, солодощами, навіть джемом. Їх, зазвичай, подають як першу страву. Однак у минулому такі равіолі їли із супом у суботні вечори. А ось це ми називаємо топленою вівсянкою. На місцевому діалекті це звучить як "Жуфа". Це старовинний рецепт. Страву готують з молока, муки та масла. Потім до неї додають шматочки хліба", - ділиться шеф-кухар Італії Гюнтер Пікколруац.

У ресторані також є багато страв з дичини, наприклад з оленини.

"Це оленина, яку ми загорнули у бекон. Її подають з картопляною локшиною та червоною капустою", - каже Гюнтер.

Оленину у беконі кухар добре просмажує з обох боків. Потім додає ягоди ялівцю та свіжий розмарин. Згодом доливає трохи джину, а також червоного вина. Врешті - трошки бульйону з дичини. Локшину кухар готує з картоплі, муки, яєчних жовтків, солі та мускатних горіхів. Підсмажують її злегка на олії з маком. Капусту маринують впродовж 12 годин, і лише тоді готують. Картопляна локшина з маком та джемом з журавлини - найкращий додаток до оленини, яку готують у ресторані замку Чіастель Кольц.