Забирайте ледачий рецепт в кулінарну скарбничку. Тільки виберіть найкраще сало для соління, тоді результат точно вас здивує, передає U-News.

Читайте також Як збивати яйця для пишного омлету: бабусин метод не допустить "падіння"

Ледачий метод соління сала

  • Час: 10 хвилин на приготування (соління 3 доби)
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– сало – 1 – 1,5 кілограма
– сіль – 6 столових ложок
– вода – 1 літр
– перець горошком
– часник
– гвоздика
– лаврове листя.

Приготування:

  1. Сало покладіть в розсіл. Для його приготування розчиніть сіль у воді. Покладіть також чорний перець горошком, гвоздику, часник, лаврове листя. Всього по кілька штук.
  2. Покладіть сало в розсіл та залиште на добу при кімнатній температурі. Потім переставте банку в холодильник на 3 доби.
  3. Потім дістаньте банку, але почекайте ще їсти. Перед споживанням його треба обсушити паперовим рушником, змішати посічений кріп, подрібнене лаврове листя, спеції та кілька зубків часнику й натерти сумішшю сало.
  4. Тепер покладіть сало на кілька годин в морозилку. І через кілька годин можна знімати пробу. Смачного!

А ви знали? Досвідчені кухарі розповіли для чого замочувати картоплю перед смаженням.