Кандидат повинен розбиратися в ароматі, смаках, розмірі бульбашок та інтенсивності газування ігристих вин.

Шампанське ТМ "Коктебель" потрапило на прилавки напередодні новорічних свят. Зараз виготовляють кілька найвідоміших смаків: напівсолодке, брют і мускат.

Новинка стала дуже популярною серед поціновувачів святкового напою, тому компанія вирішила розширити виробництво та почала пошуки другого дегустатора. Кандидат повинен мати профільну освіту і знати всі тонкощі виробництва шампанського за класичною технологією Шарма (шампанізація у закритих резервуарах). Плюсом також буде досвід роботи сомельє. Вік і стать значення не мають, але перевагу нададуть кандидату, який крім необхідних для роботи знань і умінь, зацікавить виробника неординарним сприйняттям світу, активною життєвою позицією та хорошим смаком.

Натомість дегустатору шампанського "Коктебель" пропонують роботу, про яку можна тільки мріяти: роботодавець оплачує оренду житла біля моря (шампанське розливають в Одесі) і гарантує щоденне споживання ігристого вина. А ось розмір заробітної плати – не розголошують.