Principe Leopoldo - це п’ятизірковий готель, і храм для гурманів
На території цієї прекрасної віли у Швейцарії розташувався заклад Principe Leopoldo. За кухню тут відповідає Даріо Ранза.
”Сьогодні ми готуватимемо дві страви. одна традиційна страва із швейцарського регіону Тічіно. Це різото із сиром, артишоками та шафраном. Ще одна страва, яка відповідає нашій філософії - це риба із середземноморським присмаком”, - каже шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo (Швейцарія) Даріо Ранза.
Для закладу шеф-кухар Даріо Ранза здобув 16 із 20 нагород ресторанного гіду го мійо. Спеціалізація Даріо - креативні різото.
”Спершу ми чистимо артишоки. Тоді нарізаємо їх та готуємо в оливковій олії. Потім додаємо рис. Дуже важливим є якість рису. Це рис карнарол”, - каже шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo (Швейцарія) Даріо Ранза.
Тоді кухар додає трохи шафрану і бульйон з телятини. Саме час на тічінський сир та тертий пармезан.
”Хороше різото повинно бути твердим, і водночас м’яким у середині”, - каже шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo (Швейцарія) Даріо Ранза.
В Озері Лугано завжди можна наловити свіжого судака. Даріо довіряє місцевим продуктам, але завжди надає їм середземноморського відтінку.
”Ми змащуємо один бік риби яєчним білком і викачуємо її у сухарях, нарізаних оливках, висушених помідорах і петрушці. Це надає рибі смаку середземноморської кухні”, - каже шеф-кухар ресторану Principe Leopoldo (Швейцарія) Даріо Ранза.
Рибу кухар подає з цикорієм, який готує в оливковій олії з часником та каперсами.
Ресторан вілла Principe Leopoldo - справжня оаза для гурманів.