Канапки з сиром брі, журавлиною та кедровими горішками – викличуть захват навіть у примхливого гурмана. Як їх приготувати розповідає 24 Канал з посиланням на Kwestia smaku.

До теми Тут немає олів’є чи шуби: 10 найкращих салатів на Новий рік

Канапки з сиром брі

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 1 невеликий свіжий багет;
– 1 столова ложка жирного йогурту;
– 1 столова ложка сезаму;
– кілька листочків руколи, базиліка або салату – до смаку;
– 4 скибочки сиру брі;
– 4 столові ложки журавлини з банки;
– 3 столові ложки кедрових горіхів, обсмажених на сухій сковороді.

Крабові палички ТМ "Водний Світ" – вибір №1 для справжніх гурманів. Їхній ніжний смак і висока якість підтверджені 22 роками успіху на ринку морепродуктів. Додайте ці палички до своїх улюблених салатів чи закусок і насолоджуйтеся довершеним смаком кожного дня.

Приготування:

  1. Наріжте багет на скибочки.
  2. Змастіть його йогуртом, змішаним з сезамом.
  3. Розкладіть руколу, базилік або листя салату, потім шматочки сиру брі та журавлину.
  4. Посипте кедровими горішками.

Як приготувати смачно моркву: рецепт, який вам точно сподобається.