Канапки з сиром брі, журавлиною та кедровими горішками – викличуть захват навіть у примхливого гурмана. Як їх приготувати розповідає 24 Канал з посиланням на Kwestia smaku.
До теми Тут немає олів’є чи шуби: 10 найкращих салатів на Новий рік
Канапки з сиром брі
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 1 невеликий свіжий багет;
– 1 столова ложка жирного йогурту;
– 1 столова ложка сезаму;
– кілька листочків руколи, базиліка або салату – до смаку;
– 4 скибочки сиру брі;
– 4 столові ложки журавлини з банки;
– 3 столові ложки кедрових горіхів, обсмажених на сухій сковороді.
Крабові палички ТМ "Водний Світ" – вибір №1 для справжніх гурманів. Їхній ніжний смак і висока якість підтверджені 22 роками успіху на ринку морепродуктів. Додайте ці палички до своїх улюблених салатів чи закусок і насолоджуйтеся довершеним смаком кожного дня.
Приготування:
- Наріжте багет на скибочки.
- Змастіть його йогуртом, змішаним з сезамом.
- Розкладіть руколу, базилік або листя салату, потім шматочки сиру брі та журавлину.
- Посипте кедровими горішками.
Як приготувати смачно моркву: рецепт, який вам точно сподобається.