Більшість досвідчених господинь стверджують, що перший млинець зазвичай не вдається, тому що це тест, щоб оцінити, наскільки розпечена сковорода. Як приготувати ідеальне тісто для млинців, дізнайтеся у матеріалі 24 Каналу з посиланням на Beszamel.

До теми Навіть не треба масла та яєць: готуємо бюджетне печиво, що перевершує магазинне

Рецепт тонких млинці

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 склянки молока;
– 1 склянка води;
– 2 яйця;
– 2 склянки борошна;
– 2 столові ложки олії;
– щіпка солі.

Приготування:

  1. Ретельно перемішайте всі інгредієнти для млинцевого тіста або збийте їх, потім залиште тісто на 30 хвилин.
  2. Після цього часу тісто повинно мати консистенцію досить густої сметани. Розігрійте сковороду, бажано спеціальну для млинців, із низькими краями.
  3. Тонко змастіть її олією за допомогою силіконового пензлика.
  4. Вилийте млинцеве тісто на сковороду та розподіліть його, рухаючи сковороду круговими рухами.
  5. Чим тонший шар тіста, тим кращими вийдуть млинці.
  6. Обсмажте млинець із двох сторін, викладіть його на тарілку і смажте наступний.
  7. Охолоджені млинці начиніть заздалегідь приготованою начинкою. За бажанням, млинці з начинкою можна обсмажити ще раз.

Смачного!

Неймовірний десерт: як приготувати тертий пиріг.