Соковитий апельсин, рубінові зерна граната та ароматні горіхи створюють гармонійний ансамбль смаковий. Як приготувати таку особливу закуску розповідає 24 Канал з посиланням на Кwestia smaku.

До теми Бюджетна страва, яку готували ще наші предки: старовинний рецепт таратути

Рецепт салату з руколи

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 100 грамів руколи;
– 60 грамів волоських горіхів або пекана;
– 1 гранат;
– 2 апельсини;
для соусу:
– 2 столові ложки меду або кленового сиропу;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 2 чайні ложки діжонської гірчиці;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– сіль – до смаку;
– свіжозмелений чорний перець – до смаку.

Приготування:

  1. Промийте руколу, обсушіть, викладіть на блюдо.
  2. Почистіть апельсини від шкірки та філе (гострим ножем виріжте шматочки м’якоті між перетинками).
  3. Гранат розріжте на четвертинки та видаліть кісточки.
  4. Волоські горіхи злегка обсмажте на сковороді та подрібніть.
  5. Змішайте інгредієнти для вінегрету в мисці.
  6. До руколи додайте часточки апельсина, посипте гранатом і волоськими горіхами.
  7. Перед подачею полийте соусом.

Смачного!

Дуже смачний салат з оселедцем: простий рецепт.