Цей сендвіч – оригінальна інтерпретація страви з улюбленого McDonald's. Якщо ви хочете смачно поснідати або взяти перекус на роботу, кращого варіанту просто не знайти. 24 Канал радить обов'язково зберегти рецепт від Delish.
Читайте також Подруги лопнуть від заздрощів, коли ви скинете їм фото: піца-"бомбочки", які визнали шедевром
Рецепт бургера з беконом та яйцем
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 1 столова ложка олії;
– 1 ст.л. нейтральне масло
– 6 скибочок бекону;
– 2 столові ложки вершкового масла;
– 6 булочок;
– 6 скибочок сиру;
– 6 яєць.
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 градусів.
Розігрійте олію на великій антипригарній сковороді на середньому вогні. Обсмажуйте бекон з обох сторін, перевертаючи його наполовину, приблизно по 2 хвилини на кожну сторону. Викладіть бекон на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб позбутися зайвого жиру.
У тій самій сковороді на середньому вогні розтопіть 1 столову ложку вершкового масла. Підсмажте булочки з обох сторін.
На одну частину булочок викладаємо сир, на іншу – бекон. Ставимо на кілька хвилин у духовку.
На тій самій сковорідці смажимо яйця.
Збираємо бургери та подаємо теплими.
Смачного!
Страва з історією: як приготувати лемішку.