Це швидка і легка страва, яка вимагає мінімальних зусиль для приготування. Гості неодмінно оцінять чудове поєднання смаків риби, салату та овочів. Отже, рецепт приготування салату з тунцем і оливками, розповідає 24 Канал з посиланням на Woman24.

Читайте також Бутерброди миттєво зникають зі столу: готуємо намазку, яка змусить вас забути про всі інші

Овочевий салат з тунцем та маслинами

  • Час: 15 – 20 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– листя салату
– 2 столові ложки кукурудзи
– 3 яйця
– 150 грамів помідорів
– 160 грамів консервованого тунця
– 0,5 банки маслин
– 1 червона цибулина

для заправки:
– 2 столові ложки олії
– 1 столова ложка соєвого соусу
– 2 чайні ложки французької гірчиці

Шукаєте інгредієнт для свого улюбленого салату? Крабові палички ТМ "Водний Світ" прийдуть на допомогу! Їхній ніжний смак та висока якість зроблять вашу страву справжнім шедевром.

Приготування:

  1. На дно тарілки викладіть помите й просушене листя салату, на салат – кукурудзу, нарізані скибочками варені яйця й помідори.
  2. Злийте сік з тунця й викладіть його на тарілку.
  3. Після цього покладіть маслини й кільця червоної цибулі.
  4. Для заправки змішайте олію, соєвий соус та гірчицю й полийте нею салат. Страва готова.

Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як приготувати салат з мівіною та крабовими паличками.