Простий у приготуванні Апероль Шпріц додає особливого настрою кожному моменту, даруючи легкість і відчуття свята. Як його зробити розповідає 24 Канал з посиланням Vogue.

Цікаво Королівська родина та українська кухня: хто з аристократів обожнював наші страви

Апероль

  • Час: 5 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти:
– 40 грамів бітеру Aperol;
– 60 грамів Просеко, або іншого сухого ігристого вина;
– 20 грамів газованої води або тоніку;
– лід;
– апельсин.

Приготування:

  1. Наріжте апельсин скибками.
  2. Усі інгредієнти змішайте в охолодженому келиху.
  3. Додайте лід, проте не надто багато, адже напій може втратити смак.
  4. Одразу подавайте.

Це така смакота: як приготувати безалкогольний коктейль.