Простий у приготуванні Апероль Шпріц додає особливого настрою кожному моменту, даруючи легкість і відчуття свята. Як його зробити розповідає 24 Канал з посиланням Vogue.
Цікаво Королівська родина та українська кухня: хто з аристократів обожнював наші страви
Апероль
- Час: 5 хвилин
- Порцій: 1
Інгредієнти:
– 40 грамів бітеру Aperol;
– 60 грамів Просеко, або іншого сухого ігристого вина;
– 20 грамів газованої води або тоніку;
– лід;
– апельсин.
Приготування:
- Наріжте апельсин скибками.
- Усі інгредієнти змішайте в охолодженому келиху.
- Додайте лід, проте не надто багато, адже напій може втратити смак.
- Одразу подавайте.
Це така смакота: як приготувати безалкогольний коктейль.