Для того, щоб подати до столу смачний та ароматний пиріг, не потрібно навіть вмикати духовку. Якщо під рукою правильний рецепт, то приготування навіть складних страв відбувається легко і з задоволенням, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Смачненьке".

Не пропустіть Достатньо одного секрету: як вибрати якісну сіль

Як приготувати сливовий пиріг на сковороді?

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 яйце;
– 3 столові ложки цукру;
– дрібка солі;
– 1 чайна ложка ванільного цукру;
– 70 мілілітрів кефіру;
– 2,5 столової ложки олії;
– 180 грамів борошна;
– 1 столова ложка розпушувача;
– 300 грамів слив;
– 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю.

Приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром та сіллю.
  2. Додаємо кефір та олію, добре перемішуємо.
  3. Просіюємо борошно з розпушувачем. Повинно вийти мʼяке шовковисте тісто, як на оладки.
  4. Сливки нарізаємо та посипаємо крохмалем.
  5. Додаємо сливки у тісто та акуратно перемішуємо.
  6. Пательню змащуємо олією та присипаємо манкою. Виливаємо тісто та готуємо на маленькому вогні під кришкою 15 хвилин.
  7. Перевертаємо і готуємо ще кілька хвилин.

Смачного!

Без витрат часу і грошей: пісочне печиво, яке обожнюють усі.