Цей рецепт повинен бути в кожної господині. Особливо він доречний зараз, коли осіння атмосфера потребує тепла домашнього затишку, розповідає портал "Смачненьке".
Читайте також Інакше ви просто її "вб'єте": що не можна смажити на сковорідці з антипригарним покриттям
Рецепт "лінивого" пирога
Час: 45 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів борошна;
– 170 грамів вершкового масла;
– 2 яйця;
– 150 грамів цукру;
– 10 грамів розпушувача;
– дрібка солі.
Приготування:
- До масла додаємо цукор та сіль, збиваємо 2 – 3 хвилини.
- Додаємо яйця і добре розмішуємо.
- У суміш просіюємо 2/3 борошна з розпушувачем. Замішуємо тісто. Додаємо залишки борошна, вимішуємо, щоб не було грудочок.
- Ділимо тісто на 2 частини.
- Дно форми застеляємо пергаментом, викладаємо розкатану половину тіста.
- Викладаємо варення і розрівнюємо по поверхні.
- Накриваємо другою половиною тіста та защипуємо краї.
- Випікаємо 30 – 35 хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Оригінальний підхід: як здивувати гостей традиційною "шубою".