Цей рецепт повинен бути в кожної господині. Особливо він доречний зараз, коли осіння атмосфера потребує тепла домашнього затишку, розповідає портал "Смачненьке".

Читайте також Інакше ви просто її "вб'єте": що не можна смажити на сковорідці з антипригарним покриттям

Рецепт "лінивого" пирога

Час: 45 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти:
– 400 грамів борошна;
– 170 грамів вершкового масла;
– 2 яйця;
– 150 грамів цукру;
– 10 грамів розпушувача;
– дрібка солі.

Приготування:

  1. До масла додаємо цукор та сіль, збиваємо 2 – 3 хвилини.
  2. Додаємо яйця і добре розмішуємо.
  3. У суміш просіюємо 2/3 борошна з розпушувачем. Замішуємо тісто. Додаємо залишки борошна, вимішуємо, щоб не було грудочок.
  4. Ділимо тісто на 2 частини.
  5. Дно форми застеляємо пергаментом, викладаємо розкатану половину тіста.
  6. Викладаємо варення і розрівнюємо по поверхні.
  7. Накриваємо другою половиною тіста та защипуємо краї.
  8. Випікаємо 30 – 35 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

Оригінальний підхід: як здивувати гостей традиційною "шубою".