У книзі "Вечеря в Букінгемському палаці", яка базується на щоденниках і особистих спогадах королівського слуги Чарльза Олівера, королева Єлизавета II мала досить усталені смаки, особливо коли йшлося про сніданок. Про це пише 24 Канал.
Дивіться також Зберігання яєць "по-американськи": чому вони довше залишаються свіжими
Що любила їсти королева Єлизавета
Вона віддавала перевагу простим, але якісним продуктам – зокрема, дуже цінувала коричневі яйця, вважаючи їх смачнішими за білі.
Часто сніданок Її Величності включав пластівці, тости, чай і печиво, які нерідко подавали просто до ліжка – такий комфорт став невід’ємною частиною її ранкової рутини.
Королева Єлизавета ІІ любила їсти яйця на сніданок / Фото Pexels
Колишні королівські кухарі також розповідали, що на обід королева полюбляла смажену камбалу, яку подавали на подушці з ніжного тушкованого шпинату або цукіні. Раціон Єлизавети II загалом був стриманим, але добре збалансованим, демонструючи її прихильність до класичних і корисних страв.
Кейт Міддлтон дотримується збалансованого харчування, зокрема вживає суперфуди на сніданок, такі як шпинат і капусту кейл.