Це суцільний жах, а не їжа, — "кіборг" про сухпайки

22 червня 2015, 17:42
Читать новость на русском

Кіборг Олексій Матлак розповів, чому не варто їсти українські "зелені сухпайки".

"В аеропорту переважно ми їли наші армійські сухпаї. Але, одразу скажу, які їсти не варто. Це рослинно-м'ясні консерви, але замість м’яса – комбіжир. Це суцільний жах, а не їжа. Це сором, що в українській армії, яка воює, такі сухпаї", — сказав Матлак у коментарі "Радіо Свобода".

"Кіборг" додав, що адреналін їх підтримував, але бійці намагалися їсти кілька разів на день.

Матлак пригадав, як десантники якось пригостили їх норвезькими і американськими сухпаями, які вони якось дістали.

"Там був дуже смачний рис, він добре розігрівався на сорбіті. Ми пробували й американський сухпай. Там були якісь картопляні штуки з гострим соусом, наскільки я пам’ятаю, хлібець такий смачний і дуже смачний плавлений сир. Єдине, що там було несмачне, це напій типу "Юпі"", — розповів боєць.

Читайте також: Українська армія мене шокувала, — росіянин, що став "кіборгом"