У Мехіко визначали найкращого бармена країни
60 найкращих барменів Мексики приїхали до столиці країни, щоб у нелегкому змаганні здобути пальму першості.
Переможці змагань матимуть унікальний шанс представити свою країну на Американському континентальному конкурсі барменів.
Учасники боролись за першість у двох категоріях. Перша - класична, найважливіше для якої - техніка приготування та якість напою. Друга - "категорія стилю", у якій сповна розкрились таланти мексиканських барменів.
“Найголовніше у напої - це баланс інгредієнтів та техніка змішування. Звісно, справжній бармен повинен уміти зробити з цього видовищне шоу”, - каже президент Мексиканської асоціації барменів Адріан Хуарес.
Віртуозне жонглювання келихами та пляшками часом змушувало глядачів повірити, що перед ними не бармени, а справжні фокусники. Оцінювало старання конкурсантів компетентне журі, яке й вирішило відіслати на континентальну першість у Тенеріфе одразу двох учасників.