Попри те, що цю страву подають в найдорожчих ресторанах світу за високу ціну, ви витратите лише 15 хвилин на її приготування. Приготуйте тартар з яловичини за цим рецептом і залишитеся задоволені результатом, стверджує zhenskiy.

Читайте також Не єдиними сухарями: 3 ідеальних продукти для панірування, які розкриють страву по-новому

Як приготувати тартар вдома?

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– 200 грамів гарного яловичого м'яса
– столова ложка оливкової олії
– четвертинка цибулини
– 1 сирий курячий жовток
– чайна ложка вустерського соусу
– сіль та чорний перець до смаку
– маринований огірок та свіжа зелень для подачі
– білий хліб чи тости

Приготування:

  1. М'ясо потрібно купувати найкращої якості та свіже, оскільки тартар – це сира страва. Наріжте його на шматочки приблизно 5 на 5 міліметрів. Щоб м'ясо набуло більш вишуканого і щільного смаку, слід попередньо потримати його кілька годин у холодильнику.
  2. Після того, як ви його подрібнили, додайте сіль, перець, олію та вустерський соус (він вважається елітним, якщо немає його, можна знайти бюджетну заміну – змішати соєвий та рибний соуси, або використати бальзамічний оцет). Цибулю дрібно пошаткуйте і додайте до інших інгредієнтів.
  3. Потім візьміть білий хліб або тост, додайте невелику кількість оливкової олії й трохи просмажте її на сковорідці.
  4. Тепер візьміть тарілку для подачі, сформуйте тартар та покладіть по центру. У центрі м'ясної закуски зробіть поглиблення, й влийте туди сирий курячий жовток.
  5. Останній крок: наріжте маринований огірок, прожарений хліб і розкладіть довкола тартару. Зверху посипте свіжою зеленню та прикрасьте скибочками лимона.

Смачного!

До слова, смажену цибулю можна зробити набагато смачнішою. Для цього треба додати всього один інгредієнт.