10 хвилин – і смачний ланч-бокс готовий: прості рецепти від ТМ "Легко"

4 листопада 2024, 16:00
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Кожен прийом їжі є надзвичайно важливим, адже від цього залежить самопочуття та енергія на весь день. Тому постійні перекуси на ходу чи фастфуд із супермаркету – не найкращий вибір.

Ланч-бокс – чудове рішення, щоб смачно поїсти на роботі чи навчанні, інформує 24 Канал. Таким чином харчуватися корисно та ситно можна навіть у розпал дня. А як приготувати ланч-бокс, не докладаючи особливих зусиль – розповідаємо у матеріалі.

До теми Ідеї особливої вечері всього за 20 хвилин

Створюємо ланч-бокс з "Легко!"

Щоб зібрати смачний і поживний ланч-бокс, зовсім не потрібно витрачати багато часу. Всього 10 хвилин зранку – і обід готовий!

Куряче філе "Chicken Strips" від ТМ "Легко!" – ідеальний вибір на щодень, адже воно вже готове до споживання. Додайте свіжі овочі, улюблені соуси або гарнір, і отримайте повноцінний та збалансований обід, який зручно взяти із собою на роботу чи в дорогу.

"Chicken Strips" – ідеальний вибір на щодень / Фото ТМ "Легко!"

До слова, "Chicken Strips" – новий продукт у лінійці ТМ "Легко!", створений для тих, хто цінує швидкість і зручність. Куряче філе у паніровці може стати як основою ланч-боксів, так і легких закусок або ж повноцінних обідів.

Приготувати "Chicken Strips" надзвичайно просто. Можна обрати будь-який зручний спосіб:

  • На сковороді – нагрійте олію, викладіть філе, накрийте кришкою та обсмажте впродовж 5 – 7 хвилин, періодично перевертаючи до рум’яності.
  • У духовці – розігрійте духовку до 180 градусів та викладіть "Chicken Strips" на лист пергаменту. Поставте запікатися та один раз переверніть шматочки для рівномірного приготування. Випікайте мінімум 7 хвилин.
  • В аерогрилі – встановіть температуру 180 градусів та запікайте протягом 10 хвилин до утворення золотистої скоринки.

А поки філе готується, можна зварити кус-кус і нарізати свіжі овочі. За лічені хвилини повноцінний обід буде готовий. Решту ж часу можна витратити на заняття, що наповнює та надихає. Наприклад, випити смачну ранкову каву та із задоволенням налаштуватись на робочий день.

Чим доповнити куряче філе "Chicken Strips" від ТМ "Легко!" і як приготувати швидкі і смачні страви для ланч-боксу – ділимося у покрокових рецептах.

Шаурма з курячим філе "Chicken Strips"

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Так просто та смачно / Фото Shutterstock 

Інгредієнти:
– 1 упаковка курячого філе "Chicken Strips" від ТМ "Легко!";
– 4 листки салату (ромен або айсберг);
– 2 листи лаваша;
– 1 помідор;
– 1 огірок;
– 50 грамів грецького йогурту 8%;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– сіль і перець до смаку.

Приготування:

  1. На сковороді з оливковою олією обсмажте куряче філе "Chicken Strips" (упродовж 7 хвилин).
  2. На лаваш покладіть листки салату.
  3. Додайте нарізані тонкими кільцями помідори та огірки.
  4. Куряче філе розріжте на зручні шматочки та викладіть зверху.
  5. До грецького йогурту додайте спеції та полийте отриманим соусом начинку лаваша.
  6. Згорніть лаваш у рол, щільно закріплюючи краї.
  7. Наріжте рол навпіл та покладіть у ланч-бокс.

Смачного!

Тако з курячим філе "Chicken Strips"

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Знамениті тако за лічені хвилини / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка курячого філе "Chicken Strips" від ТМ "Легко!";
– 100 грамів чері;
– 4 листки салату;
– 2 тортильї;
– 1 огірок;
– пів червоної цибулі;
– сіль і перець до смаку.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Деко застеліть листом пергаменту. Викладіть куряче філе "Chicken Strips" та запікайте 4 хвилини, після чого переверніть шматочки та потримайте їх у духовці ще 4 хвилин.
  2. Наріжте чері на четвертинки, огірок – тонкими кружечками, а червону цибулю – тонкими півкільцями.
  3. На тортильї викладіть листя салату, додайте куряче філе, чері, огірки та цибулю. Посоліть і поперчіть до смаку.
  4. Загорніть тортильї у тако та помістіть у ланч-бокс.

Смачного!

Сендвіч з курячим філе "Chicken Strips"

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Апетитний перекус / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка курячого філе "Chicken Strips" від ТМ "Легко!";
– 100 грамів листя салату (мікс салатів або айсберг);
– 50 грамів майонезу;
– 2 хрусткі рогалики (або невеликий багет);
– 2 столові ложки олії;
– сіль і перець до смаку.

Приготування:

  1. Обсмажте куряче філе "Chicken Strips" з двох сторін на пательні впродовж 7 хвилин.
  2. Розріжте рогалики або багет вздовж, не доходячи до кінця, щоб зручно було вкладати інгредієнти.
  3. Нанесіть майонез на нижню частину кожного рогалика.
  4. Викладіть підготовлену курочку, додайте листя салату.
  5. Приправте сіллю та перцем до смаку.
  6. Закрийте сендвічі, загорніть у харчову плівку, вощанку чи фольгу та помістіть у ланч-бокс.

Смачного!

Кус-кус з овочами та курячим філе "Chicken Strips"

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Легко та дуже смачно / Фото Shutterstock 

Інгредієнти:
– 1 упаковка курячого філе "Chicken Strips" від ТМ "Легко!";
– 300 мілілітрів овочевого бульйону або води;
– 200 грамів кус-кусу;
– 1 цукіні;
– 1 червоний болгарський перець;
– 1 цибуля;
– 1 морква;
– пів баклажана;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– пів чайної ложки куркуми;
– сіль і перець до смаку;
– свіжа петрушка за бажанням.

Приготування:

  1. Наріжте всі овочі на кубики. Розігрійте оливкову олію на пательні та обсмажте овочі до м'якості.
  2. Додайте куркуму, сіль і перець, перемішайте.
  3. Влийте овочевий бульйон або воду і доведіть до кипіння. Зніміть пательню з вогню і додайте кус-кус, перемішайте і накрийте кришкою на 5 хвилин.
  4. Розігрійте дві столові ложки олії та обмажте куряче філе до золотистої скоринки (до 7 хвилин). Розріжте курочку на невеликі шматочки.
  5. Перемішайте кус-кус з овочами та додайте куряче філе.
  6. Помістіть у ланс-бокс, за бажанням прикрасивши свіжою петрушкою.

Отже, куряче філе "Chicken Strips" від ТМ "Легко!" – це чудове рішення для тих, хто цінує смак, швидкість та зручність у приготуванні страв без компромісів. А щоб не пропустити новинки бренду та знайти більше смачних рецептів, підписуйтесь на офіційну сторінку ТМ "Легко!" в інстаграмі.