Якщо звичний кетчуп вже так не смакує, не обовʼязково шукати альтернативу на полицях магазинів. Ви можете зробити неймовірний соус з кабачків, без якого ви вже не зможете уявити свого життя, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Цікаво Страви, які зберуть за столом найрідніших: 3 рецепти на Спаса, що стануть у пригоді

Як приготувати пікантний соус з кабачків?

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: залежно від розміру баночок

Інгредієнти:
– 700 грамів кабачків;
– 250 грамів цибулі;
– 250 грамів томатної пасти;
– 30 мілілітрів оцту;
– 1/3 чайної ложки меленого коріандру;
– 1/3 чайної ложки меленого духмяного перцю;
– 1/3 чайної ложки меленого чорного перцю;
– 1/3 чайної ложки меленої гвоздики;
– 1/3 чайної ложки меленого чилі;
– 1/3 чайної ложки меленої кориці;
– 1 чайна ложка меленої паприки;
– 1 чайна ложка солі.

Приготування:

  1. Цибулю чистимо й нарізаємо середніми шматками, кабачки – кубиками.
  2. Кладемо овочі в каструлю, солимо і тушкуємо 25 хвилин після закипання.
  3. Знімаємо з вогню, перебиваємо масу блендером до однорідності.
  4. Повертаємо в каструлю, додаємо решту інгредієнтів і готуємо на повільному вогні ще 5 – 10 хвилин.
  5. Розкладаємо соус по баночках, після вистигання ставимо у холодильник.

Смачного!

Вони дуже смачні: готуємо улюблені крильця з Ярославським.