Японці виростили цибулю, від якої не хочеться плакати
22 серпня 2016,
11:22
Читать новость на русском
Японські генетики виростили цибулю, яка при чищенні та нарізанні не викликає сліз. Над особливим овочем вчені працювали протягом 20 років.
Весь секрет цибулі в тому, що у ній немає газів, які подразнюють очі. Овоч можна їсти сирим, як фрукт, адже цибуля по смаку дуже нагадує яблуко або грушу, передає "Вікна Одеса".
Читайте також: Балакуча їжа: про що може розповісти фрукт
Новий сорт цибулі назвали Smile Ball ("Усміхнена куля") і він з'явится у продажі вже цієї осені. Вартість солодкої цибулі становить 4,3 долара за упаковку з двох цибулин. А це лише вдічі більше, аніж вартість звичайної цибулі.