Харчування малозабезпечених дітей (1-11 класів), тобто пільгових категорій, й надалі буде безкоштовним. Таких дітей близько 10 тисяч, - розповіла Старостенко.

Загалом, каже Старостенко, новий бюджет столиці не матиме зменшення щодо фінансування соціальної сфери.

Ми розуміємо – головне завдання зберегти соціальні стандарти для найбільш вразливих сфер суспільства. Тому ми зберегли муніципальні надбавки для вчителів, лікарів , - розповіла нардеп.

Окрім того, на цей рік в бюджеті передбачено будівництво 3 дитсадків. Також особливий пріоритет має програма з енергозабезпечення. Порівняно іншими європейськими столицями Київ споживає у 5 разів більше електроенергії. На програму енергозабезпечення передбачено більше 100 млн гривень.

Заклали кошти й на реконструкцію кінотеатру "Жовтень". Планується, що до кінця цього року цей кінотеатр буде відновлено, - зазначила Старостенко.

Депутат також розповіла, що піддадуть реконструкції Майдан . Наразі закінчився конкурс, архітектори надсилали свої ідеї, щодо змін на головної площі країни. Пропозиції надходили навіть з-за кордону. Попереду - підбиття підсумків.