Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Як приготувати аджику: прості рецепти без варіння

Рецепти аджики
Рецепти аджики / klyovamama.com

Аджика – прекрасне доповнення до м'яса, печеної картоплі, а такої її можна просто намазати на хліб. У сезон перцю та помідорів спробуйте один з рецептів аджики.

Аджика без варіння

Читайте також: Кабачкова ікра: рецепт легкої консервації

Інгредієнти:

Помідор – 4 кг;

Перець болгарський – 1,5 кг;

Перець чилі – 3 шт;

Часник – 200 г;

Оцет (9%) – 200 мл;

Сіль – 2 ст. л.

Рецепт приготування аджики без варіння:

Помідори добре вимити та висушити. Болгарський перець теж вимити, висушити, обрізати плодоніжки. Насіння можна не видаляти.

Підготувати часник та перець чилі. У чилі зрізати плодоніжки.

Все перекрутити через м'ясорубку, додати оцет та сіль. Добре перемішати і залишити на одну годину.

Потім ще раз перемішати і розкласти в чисті сухі банки. Зберігати в прохолодному приміщенні.

Читайте також: Варення зі слив: рецепти приготування з шоколадом, горіхами та вином

Зелена аджика

Інгредієнти:

Перець зелений (гострий) – 500 г;

Кінза – 250 г;

Петрушка – 250 г;

Часник – 1 головка;

Коріандр – 1 ст. л.;

Сіль за смаком.

Читайте також: Варення з кавуна: рецепт незвичайного десерту

Рецепт приготування зеленої аджики:

У зеленому перці зрізати плодоніжку і вичистити насіння. Якщо ви хочете, щоб аджика була гострою – насіння залиште.

Підготовлений перець, часник перемолоти у м'ясорубці. Решітка повинна бути з дрібними отворами. Зелень подрібнити ножем.

У суміш додати мелений коріандр і сіль, перемішати. Зберігати в холодному місці.

Аджика з базиліка та горіхами

Інгредієнти:

Базилік (свіжий) – 300 г;

Часник – 200 г;

Перець чилі – 250 г;

Горіхи грецькі – 200 г;

Оливкова олія – 1 ст. л.;

Соєвий соус – 1 ч. л.;

Оцет – 1 ч. л.;

Сіль за смаком.

Рецепт приготування аджики з базиліка та горіхами:

Зелень помити, часник та перець почистити.

Горіхи легенько обсмажити. Всі інгредієнти помолоти у м'ясорубці.

Все перемішати, додати олію, оцет, соєвий соус.

Викласти в стерилізовані банки та закрити. Зберігати у прохолодному місці.

Джерело: 24 Канал
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук