Айсбайн - свиняча нога з ніжним пюре
23 листопада 2012,
02:00
Читать новость на русском
Берлін у кулінарному аспекті – це безліч можливостей скуштувати страви з усього світу. Але акцент все одно роблять на німецькій кухні.
Даніель Вайсе – шеф-кухар ресторану "Хакснхаус", що в північному Берліні.
Тут уже більше 10 років подають страви традиційної німецької кухні.
У меню закладу вже більше року є й Айсбайн - відварена свиняча нога з гороховим пюре.
Сьогодні саме цю страву шеф-кухар готуватиме для нас.
Німецька кухня приваблює ще однією екзотичною стравою - трюфелями. Лише кілька німців має право збирати трюфелі - у них є спеціальна ліцензія.