Черкаські волонтерки готують "Укропський сухпай"

18 листопада 2014, 10:10
Читать новость на русском

Овочі та фрукти тонко нарізають та сушать у сушарках. За день волонтери переробляють сотні кілограмів продуктів. Військовим залишається лише залити страви окропом і проварити 10-15 хвилин.

Крім борщу, волонтери готують ще близько 20 страв сухпайку – це кілька видів борщів, засушена картопля, гарбузова каша та інше. Крім того для вояків сушать чай і цукати.

Читайте також: У Запоріжжі можна отримати шеврон "Укроп"

Бійцям треба 10-15 хвилин, аби мати готову гарячу страву, в якій багато вітамінів. До кожного сухпаю волонтери додають інструкцію, як її приготувати.

Далі – дивіться без коментарів.

Нагадаємо, львів’янки також почали сушити борщові продукти, аби відправити смачну передачу в гарячі точки України. Займаються цим недавно, втім вже можуть нагодувати чимало військових.