Там працюють дев’ять майстрів з різних регіонів Індії. Вони готують традиційні індійські страви -.
”Ми дотримуємося автентичних рецептів. Ми купуємо інгредієнти, які завозять з Індії і готуємо за старовинними методами. Іншою є лише м’якість соусу. Ми робимо його легшим, аби людям було смачніше”, - каже шеф-кухар ресторану Chutney Mary Рубінат Нагараджан.
Секрет індійської кухні у різноманітності спецій. Для страв кухарі навіть використовують мох із морських скель.
”Ми використовуємо від 70 до 80 різних спецій. У нашому меню є страви, до яких ми додаємо 26 спецій, зокрема пелюстки троянди та різні коріння”, - каже шеф-кухар ресторану Chutney Mary Рубінат Нагараджан.
Рубінат Нагараджан - шеф-кухар у Чатні Мері вже не перший рік. До цього він працював у кількох провідних готелях Азії. Рубінат запевняє - свої знання іншим передає із задоволенням.
Сьогодні кухар готує страву з баранини, якою смакують в індійському регіоні Хайдарабад. Для соусу Рубінат використовує смажену цибулю, кардамон, корицю, гвоздику та лаврові листки. Тоді додає кістки і збільшує температуру. Не обійтися тут без куркуми і смажених зерен коріандру. А ще жовтої пудри з чилі.
Потім кухар додає йогурт і готує страву ще три хвилини. Після цього вливає в каструлю півлітра баранячого бульйону. Тепер час смажити м’ясо, яке цілу ніч маринували у йогурті, олії та спеціях. Після просмажування м’ясо печуть.
”На столі буде щонайменше 10-12 страв. Отже, люди матимуть змогу обрати те, що їм подобається”, - каже шеф-кухар ресторану Chutney Mary Рубінат Нагараджан.
У Чатні Мері страву з баранини подають з молодим шпинатом, рисом та звичайно ж із соусом. Вуаля! - баранина Газала, що означає приємна несподіванка. Такі несподіванки чекають на відвідувачів індійського ресторану, яку б страву вони не замовили.