Ще кращими картопляники зробить начинка. До слова, вона може бути будь-яка – не лише печериці, а й м'ясо, ковбаса чи сир.

Буде смачно Викидати не можна: що робити з залишками паски

Картопляники з начинкою

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Гриби наріжте маленькими шматочками та обсмажте на 1 столовій ложці олії до зарум'янення. Ковбасу наріжте невеликими кубиками.
  2. У картопляне пюре додайте ковбасу, яйця, гриби, подрібнений часник, сіль, спеції, 3 столові ложки борошна та добре перемішайте.
  3. Сформуйте круглі коржики товщиною 1 сантиметр. Запаніруйте їх в борошні з обох сторін.
  4. Розігрійте пательню з олією, викладіть в неї коржики та смажте на помірному вогні з обох боків до золотистого кольору.
  5. Подавайте картопляники зі сметаною або будь-яким соусом.