Італійська насолода: як приготувати ніжну пана-коту

Італійська пана-кота: рецепт ніжного десерту
Італійська пана-кота: рецепт ніжного десерту / Фото з відкритих джерел

Якщо ви не знаєте, чим потішити себе і своїх близьких у спекотні літні дні – тоді цей рецепт якраз для вас. Неймовірно ніжний італійський десерт з вершків, молока, цукру і желатину походить ще із П'ємонту, але їдять його по всій Італії та у світі, подаючи з ягідними, карамельними та шоколадними сиропами.

Вершковий десерт "прийшов" до нас з Італії та змусив полюбити всіх завзятих гурманів. Кондитери та аматори кулінарії хоча б раз та й пробували готувати цю ніжну смакоту з вершків, молока та желатину. Так чому б не спробувати цей рецепт і вам?

Читайте також: Італійська кростата з джемом: рецепт смачної випічки


Італійська пана-кота: рецепт

Інгредієнти: 250 г вершків (жирність 35%), 125 м молока, 50 г цукру, 8 м желатину, 1 стручок ванілі, 40 мл води.

Як приготувати пана-коту?

Помістіть желатин у воду і очікуйте, поки він набухне. Стручок ванілі розріжте навпіл і дістаньте звідти насіння і м'якоть. Вершки, молоко, цукор і вийнятий вміст ванілі помістіть в одну посудину і доведіть до кипіння.

Акуратно зніміть суміш з вогню і охолоджуйте. Після цього ретельно змішайте прохолодну суміш із замоченим желатином. Готову масу заливайте у форми і ставте в холодильник. Опісля прикрашайте десерти фруктами або іншими додатками.

Джерело: Marie Claire
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук