Єдиним неспокійним місцем в закладі залишається хіба що кухня. 5 шеф-кухарів можуть готувати одночасно кілька десятків страв. Фірмова страва ресторану - теляче філе з гусячою печінкою та яблуком.

Щоб її приготувати потрібні 2 великі шматки телятини, 4 шматочки бекону та гарне тверде яблуко. Ще знадобляться 2 шматки гусячої печінки, а для соусу - цукор та бальзамічний оцет. Страву подають із овочами.

"Цукор та бальзамічний оцет треба змішати за 30-40 хвилин до початку приготування страви", - каже шеф-кухар ресторану Don Lisander Массімо Морені.

Для соусу кухар розігріває масло та цукор, тоді додає бальзамічний оцет. Цю суміш потрібно нагрівати, поки вона не згусне.

"Ми відрізали 2 шматки телятини. Загортаємо їх у бекон. Нарізаємо 4 шматочки яблука завтовшки 3 міліметри", - радить Массімо.

Шматки бекону мають буди достатньо тонкими, аби ними можна було обгорнути телятину. Будь-яке яблуко для страви не згодиться. Массімо наполягає, що це має бути грені сміт - воно гарне і хрустке. М’ясо кухар приправляє сіллю і перцем та підсмажує разом із гусячою печінкою.

Врешті кухар викладає своє творіння на тарілку. На яблучні кільця кладе телятину, зверху - гусячу печінку. І поливає це все соусом.

"Цю страву легко готувати, але попри це вона дуже особлива. У ній поєднуються солодкі та кислі смаки. Соус з бальзамічного оцту та цукру контрастують з телятиною та яблуками. Поєднання протилежних смаків робить страву цікавою", - зазначив шеф-кухар.

Ресторан Don Lisander має два зали. Одночасно тут можуть розміститись до півсотні відвідувачів. Однак влітку гостей пригощають лише надворі. Традиційна італійська кухня та красива атмосфера роблять Don Lisander одним з найрозкішніших ресторанів Мілана.