Шукаєте простий рецепт ефектного смаколика, який порадує ваших гостей? Обирайте рулет без випічки, інформує Pysznosci! Це ідеальне рішення як для несподіваних гостей, так і для вражаючого десерту на свята.

Цікаво Його вигляд не можливо не запам'ятати: рецепт кіша з неймовірною подачею

Шоколадний рулет

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
шоколадна маса:
– 350 грамів какао-печива;
– 40 грамів вершкового масла;
– 130 мілілітрів молока;
– 40 грамів цукрової пудри;
– 3 повні столові ложки какао;
горіхова маса:
– 100 грамів мелених горіхів (сушений кокос, мелений мигдаль);
– 100 грамів м'якого вершкового масла;
– 80 грамів цукрової пудри.
додатково:
– вишневий джем (за бажанням);
– горіхи або кокосова стружка для посипання.

Приготування:

  1. Приготуйте шоколадну масу: подрібніть печиво в порошок. Розігрійте масло, цукрову пудру та молоко в каструлі до однорідної маси. Додайте бісквітний порошок і ретельно перемішайте.
  2. Приготуйте горіхову масу: змішайте масло з цукровою пудрою до пишності. Додайте мелені горіхи, кокосову стружку або мигдаль і перемішайте.
  3. Викладіть шоколадну масу на пекарський папір, утворивши прямокутник. Зверху можна покласти вишневий джем.
  4. Викладіть горіхову масу на шоколадний шар, залишивши запас по довгих сторонах.
  5. Згорніть усе в рулет, починаючи з довшої сторони.
  6. Прикрасьте рулет залишками горіхової маси та посипте горіхами або кокосовою стружкою.
  7. Поставте рулет у холодильник мінімум на 12 годин.

Швидко та просто: як приготувати банановий хліб.