Головною особливістю цього майонезу є додавання солоних огірків і петрушки, що надає йому неповторної свіжості та пікантного смаку. Таким рецептом поділився на своїй сторінці в Instagram Ектор Хіменес-Браво. Це ідеальна заправка для салатів, бутербродів або закусок.

Не пропустіть Буріто з куркою та овочевою сальсою: готуємо за рецептом від Міші Кацуріна

Домашній майонез

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 солоних огірки;
– 10 грамів петрушки;
– 30 мілілітрів оливкової олії;
– сік половини лимона;
– 5 грамів гірчиці;
– 2 грами солі;
– 4 грами цукру;
– 2 грами чорного меленого перцю;
– 3 варені яйця.

Приготування:

  1. Дрібно нашаткуйте петрушку та поріжте солоні огірки.
  2. У глибокій мисці змішайте варені яйця, оливкову олію, сік лимона, гірчицю, чорний перець, сіль та цукор.
  3. Використовуйте блендер, щоб перебити інгредієнти до однорідної консистенції – так ви отримаєте основу для майонезу.
  4. Додайте до готового майонезу подрібнені огірки та зелень, ретельно перемішайте, щоб всі інгредієнти поєдналися.

Така смакота, що пальчики оближеш: як приготувати салат з куркою.