Зазвичай полуниця є основою для десертів, але повірте – суп з цією ягодою виходить просто фантастичний. 24 Канал рекомендує обов'язково спробувати цю оригінальну страву з рецептом порталу "На пенсії".
Цікаво Картоплю навіть не треба терти: рецепт дерунів, з яким робитимете їх значно частіше
Рецепт холодного супу з полуницею
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів полуниці;
– 100 грамів знежиреного йогурту;
– 100 мілілітрів молока;
– цукор до смаку;
– половинка апельсина.
Приготування:
- Полуницю добре промийте під проточною водою, видаліть плодоніжки та хвостики.
- Підготовлені ягоди покладіть у чашу блендера. Додайте цукор, натуральний йогурт і трохи молока.
- З апельсина вичавіть сік і влийте його до суміші.
- Збивайте всі інгредієнти на високій швидкості приблизно 1 хвилину, до отримання однорідної, шовковистої консистенції.
- Готову масу розлийте по глибоких тарілках або чашах. Перед подачею охолодіть у холодильнику.
Смачного!
Просто і вишукано: рецепт полуничної панакоти.