Кіш з шинкою та сиром – це розкішна нагода смачно нагодувати усю сім'ю, не докладаючи багато зусиль. 24 Канал пропонує обов'язково зберегти рецепт порталу "Канапулька", адже вам неодмінно захочеться повторити це ще не раз.
Цікаво В якості щоденних продуктів треба бути впевненим: як перевірити наявність соди у молоці
Рецепт кіша з шинкою та сиром
- Час: 1 година 5 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– готове заморожене тісто для пирога;
– 5 яєць;
– 1/2 склянки жирних вершків;
– 1 склянка нарізаної шинки;
– 1 склянка тертого сиру чеддер;
– 1/4 склянки нарізаної зеленої цибулі;
– 2 чайні ложки подрібненої свіжої петрушки;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Духовку розігріваємо до 230 градусів.
- В коржі робимо проколи і запікаємо 10 хвилин.
- Тим часом у глибокій мисці збиваємо яйця. Вливаємо вершки, додаємо подрібнену шинку, натертий твердий сир, нарізану зелену цибулю, подрібнену петрушку, а також сіль та мелений перець за вашим смаком.
- Ретельно перемішайте підготовлену суміш до рівномірного розподілу всіх компонентів.
- Розмістіть охолоджений корж для кіша на листі та акуратно вилийте начинку всередину, рівномірно її розподіліть.
- Накрийте кіш листом фольги, слідкуючи за тим, щоб вона не контактувала з начинкою, щоб уникнути прилипання.
- Запікайте страву в розігрітій духовці протягом 50 хвилин, доки яєчна маса повністю не загусне.
- Після цього обережно зніміть фольгу випікайте ще 5 хвилин, щоб верх кіша набув апетитного золотистого відтінку.
Смачного!
Її варто приготувати: рецепт колоритної сирної паски.