Тісто для паски повинно рости як до випікання, так і в духовці. Як власними руками не зашкодити процесу – розповідає 24 Канал.
Цікаво Усі запитуватимуть у вас про цей секрет: що додати у паску, щоб не кришилася верхівка
Що робити, щоб тісто не падало
Перепад температури та протяг – головні вороги ідеальної паски. Якщо ви хочете домогтися найкращого результату, то важливо уникати цих двох факторів.
Секрети тіста для паски / Фото з соцмереж
Збираєтесь оновити речі для побуту та поповнити запаси продуктів? Широкий вибір, якісні товари та низькі ціни – це про покупки у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Тут в одному місці зібрано все, що може знадобитись для найрізноманітніших страв. Окрім цього, закупити інгредієнти можна зі знижкою, адже "ВЕЛМАРТ" – "Велетень низьких цін".
Саме тому всі інгредієнти для паски повинні бути кімнатної температури. Коли ж ви замісите тісто, воно повинно підростати у теплому місці без протягів.
Під час дверцята духовки не можна відкривати до того моменту, поки тісто добре не пропечеться. На це як правило потрібно 25 – 30 хвилин.
Підказка популярного шефа: скільки часу потрібно варити яйця на Великдень.