Цей рецепт ідеально підходить для домашньої випічки. Нехай його простота вас не вводить в оману – результат вийде ніжним і смачним, повідомляє 24 Канал з посиланням на Instagram Аннет Вовк.

Цікаво Спробуйте знайти торт, смачніший за цей пиріг: казковий десерт з маком та сметанним кремом

Рецепт сіннабонів

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 4 яйця;
– 250 грамів сиру (5%);
– 120 грамів цукрозамінника;
– 340 грамів рисового борошна;
– 2 чайні ложки розпушувача;
– 50 грамів вершкового або кокосового масла;
– кориця – до смаку;
– мед – за бажанням.

Приготування:

  1. У глибокій мисці змішайте яйця, сир та цукрозамінник. Перемішайте виделкою або блендером, щоб маса стала однорідною.
  2. Додайте борошно з розпушувачем і замісіть м’яке тісто.
  3. Загорніть його у харчову плівку й залиште в холодильнику на 20 хвилин.
  4. Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть деко пергаментом або змастіть олією.
  5. Розтопіть масло й дайте йому трохи охолонути.
  6. Дістаньте тісто, розкачайте його в тонкий пласт. Рівномірно змастіть маслом, посипте корицею. Акуратно скрутіть у рулет.
  7. Розріжте рулет на рівні частини. Викладіть заготовки на деко зрізом вниз. Змастіть жовтком.
  8. Випікайте приблизно 20 хвилин, доки булочки не стануть рум’яними.
  9. За бажанням полийте готові сіннабони медом.

Він такий смачний: як приготувати яблучний пиріг.