Найпоширенішим способом приготування зеленого горошку є варіння. Закип'ятіть воду з додаванням солі, після чого опустіть у неї горошок, розповідає 24 Канал з посиланням на Beszamel.

Читайте також Без автоклава і ефект приголомшливий: скільки треба варити тушонку

Свіжий горошок достатньо варити 2 – 3 хвилини, а заморожений – 4 – 5 хвилин. Не перетримуйте горошок у воді, щоб зберегти його яскравий колір, природний смак і ніжну текстуру.

А якщо ви не проти поекспериментувати із закусками, то гарним рішенням буде посмажити горошок.

Рецепт смаженого горошку

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти:
– 250 грамів зеленого горошку;
– 3 столові ложки мелених волоських горіхів;
– 1 столова ложка вершкового масла;
– 1 столова ложка панірувальних сухарів (за бажанням);
– сіль до смаку.

Приготування:

  1. Відваріть свіжий або заморожений горошок у підсоленій воді. Якщо використовуєте консервований продукт, ретельно його промийте. Процідіть горошок.
  2. У сковороді на середньому вогні розтопіть масло, додайте горошок і смажте 2 хвилини.
  3. Потім всипте мелені горіхи та панірувальні сухарі, перемішайте і трохи підсмажте.
  4. Приправте сіллю до смаку.

Смачного!

Смажена картопля буде хрусткою: що для цього потрібно зробити.