Для приготування цього сніданку вам не потрібно навіть стояти біля плити, а страва дасть сили та енергію на нові звершення. 24 Канал рекомендує почати день зі сніданком, рецептом якого поділилася суперфіналістка "МастерШеф" Ольга Рябенко у своєму інстаграмі.

Не пропустіть Вимочують хлібом навіть останні краплі соусу: як приготувати смачнющий оселедець по-фінськи

Рецепт сніданку зі спаржею

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 6 – 8 стебел саржі;
– 4 яйця;
– сіль та перець до смаку;
– 50 грамів моцарели;
– 20 грамів сиру Фелата;
– олія або вершкове масло.

Приготування:

  1. Миємо спаржу та відламуємо жорсткі кінці. Якщо стебла зрілі, зачищаємо шкірку овочечисткою до середини.

  2. Викладаємо підготовлену спаржу у форму для запікання. Вбиваємо зверху яйця, додаємо сіль, перець і посипаємо двома видами сиру.

  3. Поливаємо овочі олією або розкладаємо шматочки вершкового масла.

  4. Запікаємо у духовці чи аерогрилі протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів, поки яйця не схопляться, а сир не підрум’яниться.

Смачного!

Легка трапеза на всю сімʼю: найшвидший рецепт лінивих пиріжків.