Головний секрет цієї страви – хрустка скоринка з подрібнених кукурудзяних пластівців. Вона додає текстурі страви особливу пікантність і робить її ще апетитнішою, повідомляє 24 Канал з посилання на Instagram Ектора Хіменеса-Браво. Тільки спробуйте приготувати один і ви вже не зможете відмовитися від такої соковитої насолоди.

Цікаво Та сама пані Валевська: рецепт знаменитого на весь світ польського торта

Рецепт чебуреків без тіста

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 400 грамів курячого фаршу;
– 2 столові ложки соусу песто;
– 5 штук в’ялених томатів;
– твердий сир (за бажанням);
– жменя свіжого шпинату;
– 3 столові ложки кукурудзяних пластівців.

Приготування:

  1. Кукурудзяні пластівці подрібніть до стану дрібної крихти.
  2. Курячий фарш розкачайте між двома листами пергаменту – так він не липнутиме до поверхні та рук.
  3. На одну половину м’ясного шару рівномірно викладіть соус песто, нарізані в’ялені томати, натертий сир (за бажанням) і свіжий шпинат.
  4. Накрийте другою частиною фаршу та добре з’єднайте краї, щоб начинка залишилася всередині.
  5. Отриманий рулет обваляйте в подрібнених пластівцях, щоб утворилася хрустка скоринка.
  6. Викладіть його на застелене пергаментом деко та випікайте при температурі 180 градусів протягом 25–30 хвилин, поки він не стане золотавим.

Вам точно потрібно це знати: де найкраще зберігати яйця