Ця ароматна страва зазвичай подається у супроводі кукурудзяних начос, але не обмежується лише молодіжними вечірками. Адже авокадо, основний продукт серед споживачів, які піклуються про своє здоров'я, тому часто використовується як намазка для сніданкових тостів на сніданок. 24 Канал з посиланням на Shuba пропонує рецепт класичного гуакамоле.
Читайте також Магазинний і поряд не стоїть: готуємо сирний соус, від якого всі будуть в захваті
Класичне гуакамоле
- Час: 20 хвилин
- Порції: 5
Інгредієнти:
– а
– т
– ц
– о
– с
– к
Приготування:
- Якщо використовуєте морську сіль грубого помелу, розтовчіть її товкачиком у ступці. Туди ж влийте олію та перемішайте.
- Почистьте цибулю, наріжте дрібними кубиками і покладіть у ступку чи мисочку з олією та сіллю. Вимиті помідори наріжте дрібними кубиками, разом із цибулею перетовчіть у ступці.
- Вимийте та подрібніть кінзу. Додайте в масу.
- Авокадо очистьте від шкірки, наріжте невеликими шматочками, покладіть в масу та розчавіть виделкою. Ретельно перемішайте.
Гуакамоле готове – прикрасьте за бажанням шматочками перцю чилі та кінзою. Подавати можна як в ступці, так і намащене на підрум'янений тост.
Сподобався рецепт? Тоді спробуйте приготувати класичний "Вінегрет" з незвичними інгредієнтами.