Для тих, хто шукає кулінарної впевненості, настійно рекомендуємо гастрономічну подорож до Італії. Саме про неї вам нагадає ця намазка з в'яленими томатами, запевняє 24 Канал з посиланням на Woman24.
Читайте також Одразу готуйте подвійну порцію: рецепт класичного гуакамоле, яке вразить всіх без винятку
Намазка з в'яленими томатами
- Час: 10 хвилин
- Порції: 5 – 7
Інгредієнти:
– 125 грамів фети;
– 200 грамів вершкового сиру;
– 50 грамів в'ялених томатів в маслі;
– прованські трави – на смак;
– 15 грамів часника;
– 15 грамів волоських горіхів.
Приготування:
- Томати подрібніть ножем. Розімніть в тарілці вершковий сир разом з фетою.
- Подрібніть часник та горішки. Додайте до сиру разом з прованськими травами.
- Тепер намастіть пасту на улюблений хліб та скуштуйте. За бажанням часник можна не додавати, якщо хочете відчувати лише смак томатів.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді спробуйте приготувати класичний "Вінегрет" з незвичними інгредієнтами.