Для тих, хто шукає кулінарної впевненості, настійно рекомендуємо гастрономічну подорож до Італії. Саме про неї вам нагадає ця намазка з в'яленими томатами, запевняє 24 Канал з посиланням на Woman24.

Читайте також Одразу готуйте подвійну порцію: рецепт класичного гуакамоле, яке вразить всіх без винятку

Намазка з в'яленими томатами

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 5 – 7

Інгредієнти:
– 125 грамів фети;
– 200 грамів вершкового сиру;
– 50 грамів в'ялених томатів в маслі;
– прованські трави – на смак;
– 15 грамів часника;
– 15 грамів волоських горіхів.

Приготування:

  1. Томати подрібніть ножем. Розімніть в тарілці вершковий сир разом з фетою.
  2. Подрібніть часник та горішки. Додайте до сиру разом з прованськими травами.
  3. Тепер намастіть пасту на улюблений хліб та скуштуйте. За бажанням часник можна не додавати, якщо хочете відчувати лише смак томатів.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді спробуйте приготувати класичний "Вінегрет" з незвичними інгредієнтами.