Ніжні морквяні оладки – відмінний варіант для справді поживного сніданку, повідомляє Fajne gotowanie. Вони на смак нагадують ідеальний десерт. Ви можете зробити їх всього за кілька хвилин.
До теми Склянка сиру і яйце: миттєві булочки на кефірі на всю сім'ю
Морквяні оладки
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 150 грамів моркви;
– 2 грами кореня імбиру;
– 150 грамів пшеничного борошна тип 500;
– 2 грами розпушувача;
– 4 грами кориці;
– 10 мілілітрів оливкової олії;
– 150 мілілітрів молока 2%;
– 20 грамів тростинного цукру;
– 5 мілілітрів лимонного соку.
Приготування:
- Почистіть і натріть моркву.
- Змішайте всі інгредієнти та спеції разом.
- Якщо тісто виходить занадто густим, додайте трохи молока.
- На сковороді розігрійте оливкову олію.
- Ложкою сформуйте оладки та обсмажте їх до рум'яності з двох сторін.
Він вийде ідеальним: як спекти високий бісквіт.