Яблучні оладки на молоці мають хрустку скоринку та соковиті яблучні шматочки всередині, повідомляє Fajne gotowanie. Простий рецепт і доступні інгредієнти дозволяють швидко приготувати поживний сніданок.

Цікаво Схожий на "Олів'є", але в рази швидше: святковий рецепт на 5 хвилин для лінивих

Оладки з яблуками

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 яблука (300 грамів);
– 200 мілілітрів молока 2%;
– 1 яйце;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 15 грамів вершкового масла;
– 130 грамів пшеничного борошна типу 500 (1 склянка).

Приготування:

  1. Борошно висипте в миску, додайте розпушувач і перемішайте.
  2. Влийте молоко і додайте яйце.
  3. Перемішайте все вінчиком до однорідності і гладкості.
  4. Яблука почистіть, наріжте тонкими скибочками.
  5. Вилийте в тісто і знову перемішайте.
  6. На сковороді розігрійте вершкове масло.
  7. Порціями тіста викладіть ложкою млинці.
  8. Смажте з двох сторін до золотистої скоринки.
  9. Подавайте гарячими зі сметаною чи улюбленим варенням.

Смачного!

Ще один смачний сніданок: готуємо коржі на кефірі.