Ця особлива випічка виникла в Апулії, що знаходиться на південному сході Італії, інформує Fajne gotowanie. Найпоширенішою і традиційною начинкою є томатний соус і моцарела, але ви можете обрати улюблені інгредієнти.
Цікаво Хіт сезону: знаменита шарлотка з яблуками на сковороді
Панцеротті
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів пшеничного борошна;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– 50 грамів свіжих дріжджів;
– 250 грамів сиру Моцарела;
– 1 помідор;
– 5 столових ложок томатної пасти;
– 1 чайна ложка цукру;
– спеції: сіль, перець, орегано, базилік до смаку.
Приготування:
- Розчиніть дріжджі в невеликій кількості теплої води.
- Додайте цукор і перемішайте.
- Відставте в тепле місце.
- Просійте в миску борошно і сіль.
- Додайте дріжджі, що піднялися, приблизно пів склянки води та замісіть тісто руками.
- Додайте олію та вимісіть, поки тісто не стане однорідним і еластичним.
- Розділіть тісто на 10 частин, сформуйте з нього кульки.
- Викладіть їх на деко, застелене папером, накрийте тканиною і дайте піднятися. Вони повинні збільшитися в об’ємі.
- Ті, що піднялися, розкачайте. На кожен млинець викладіть томатний соус, шматочок помідора і моцарелу.
- Складіть навпіл, щоб утворилися півмісяці, і обережно загніть краї.
- Поставте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 15 – 20 хвилин.
Скористайтеся цими порадами: як приготувати ідеально тісто.