Зазвичай після купівлі кокоса люди намагаються відкрити його за допомогою ножа або в інший "гучний" спосіб. Однак все значно простіше, якщо знати один секрет, розповідає 24 Канал.
Читайте також Цей салат бʼє всі можливі рекорди: ідеальний спосіб поєднання улюблених інгредієнтів
Як легко відкрити кокос
Відкрити кокс без зайвого "гупання" нам допоможе духовка. Цей найпростіший метод – і точно найбезпечніший.
Відкриваємо кокос без зайвих зусиль / Фото Freepik
Усе, що потрібно зробити – це розігріти духовку до 200 градусів та запекти кокос на 10 – 15 хвилин. Коли на плоді зʼявиться тріщина – виймаємо його з духовки, охолоджуємо та легко розпилюємо за допомогою ножа.
Він смачніший і корисніший: як зробити домашніх яблучний оцет.