Солодка, соковита груша, підкреслена хрусткими горіхами та ніжним сиром, прекрасно поєднується з білими та червоними винами, інформує Kwestia smaku. Вона додасть легкості та шарму будь-якому застіллю.

До теми На День народження чи інше свято: особливий салат з морепродуктами

Груша з горіхами та сиром

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти:
– 4 скибочки блакитного сиру;
– 1 булочка;
– вершкове масло – до смаку;
– 2 столові ложки волоських горіхів;
– 1 столова ложка меду;
– 1 груша;
– рукола – до смаку;
– свіжозмелений чорний перець – до смаку.

Приготування:

  1. Сир заздалегідь вийміть з холодильника, щоб він розм'якшив.
  2. Розріжте булочку навпіл і обсмажте її на розігрітій решітці в духовці на високій полиці (достатньо менше однієї хвилини). Намажте маслом.
  3. Горіхи підсмажте на сухій сковороді та змішайте з медом.
  4. Грушу наріжте скибочками по 1 сантиметр, видаліть насіння та обсмажте на сковороді-гриль або в духовці.
  5. На змащені вершковим маслом половинки булочок викладіть рукколу, скибочки сиру, груші та горіхи.
  6. Посипте свіжомеленим чорним перцем.

Це така смакота: як приготувати варення з яблук.