Солодка, соковита груша, підкреслена хрусткими горіхами та ніжним сиром, прекрасно поєднується з білими та червоними винами, інформує Kwestia smaku. Вона додасть легкості та шарму будь-якому застіллю.
До теми На День народження чи інше свято: особливий салат з морепродуктами
Груша з горіхами та сиром
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 1
Інгредієнти:
– 4 скибочки блакитного сиру;
– 1 булочка;
– вершкове масло – до смаку;
– 2 столові ложки волоських горіхів;
– 1 столова ложка меду;
– 1 груша;
– рукола – до смаку;
– свіжозмелений чорний перець – до смаку.
Приготування:
- Сир заздалегідь вийміть з холодильника, щоб він розм'якшив.
- Розріжте булочку навпіл і обсмажте її на розігрітій решітці в духовці на високій полиці (достатньо менше однієї хвилини). Намажте маслом.
- Горіхи підсмажте на сухій сковороді та змішайте з медом.
- Грушу наріжте скибочками по 1 сантиметр, видаліть насіння та обсмажте на сковороді-гриль або в духовці.
- На змащені вершковим маслом половинки булочок викладіть рукколу, скибочки сиру, груші та горіхи.
- Посипте свіжомеленим чорним перцем.
Це така смакота: як приготувати варення з яблук.