Кілька яблук, прості кулінарні маніпуляції – і у вашому холодильнику вже ціла каструля холодного свіжого компоту. 24 Канал пропонує насолодитися чудовим та смачним напоєм за рецептом порталу Cookpad.
Не пропустіть Шарлотка і поряд не стоїть: готуємо яблучний пиріг "Невидимка", який зникає в мить
Які яблука обрати для компоту?
Чудовим вибором будуть яблука сорту "Білий налив". Вони дешеві, ароматні і напій з них виходить просто неймовірний.
Як приготувати компот з яблук?
- Час:
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 1 кілограм яблук;
– 4 літри води;
– 400 грамів цукру;
– 5 ягід смородини – для кольору.
Приготування:
- У каструлю наливаємо воду та ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Додаємо цукор і добре розмішуємо, варимо до повного розчинення.
- Яблука ретельно миємо, вирізаємо серцевину й нарізаємо часточками. Кладемо яблука разом із ягодами у каструлю, знову доводимо до кипіння і варимо напій 5 – 10 хвилин.
- Компот готовий. Його можна подавати одразу або охолодженим.
Смачного!
Чи реально перевірити натуральність соку?
- Так, кожен може перевірити натуральність соку – для цього достатньо кількох порад.
- Найкращий тест – з використанням соди, його легко можна провести вдома.


