Кілька яблук, прості кулінарні маніпуляції – і у вашому холодильнику вже ціла каструля холодного свіжого компоту. 24 Канал пропонує насолодитися чудовим та смачним напоєм за рецептом порталу Cookpad.

Не пропустіть Шарлотка і поряд не стоїть: готуємо яблучний пиріг "Невидимка", який зникає в мить

Які яблука обрати для компоту?


Чудовим вибором будуть яблука сорту "Білий налив". Вони дешеві, ароматні і напій з них виходить просто неймовірний.

Як приготувати компот з яблук?

  • Час:
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 1 кілограм яблук;
– 4 літри води;
– 400 грамів цукру;
– 5 ягід смородини – для кольору.

Приготування:

  1. У каструлю наливаємо воду та ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Додаємо цукор і добре розмішуємо, варимо до повного розчинення.
  2. Яблука ретельно миємо, вирізаємо серцевину й нарізаємо часточками. Кладемо яблука разом із ягодами у каструлю, знову доводимо до кипіння і варимо напій 5 – 10 хвилин.
  3. Компот готовий. Його можна подавати одразу або охолодженим.

Смачного!

Чи реально перевірити натуральність соку?

  • Так, кожен може перевірити натуральність соку – для цього достатньо кількох порад.
  • Найкращий тест – з використанням соди, його легко можна провести вдома.