Ви тільки уявіть – хрустка скоринка, ніжні шматочки бекону та соковитий помідор. 24 Канал з посиланням на ElegantWoman ділиться рецептом запеченої картоплі з беконом.
Читайте також Ностальгійна закуска: найлінивіший рецепт сосисок в тісті, які перенесуть в безтурботне минуле
Запечена картопля з беконом
- Час: 1 година
- Порції: 2
Інгредієнти:
– 2 картоплини;
– 50 грамів сиров'яленого бекону;
– 1 помідор;
– 1 столова ложка майонезу;
– сіль, перець – до смаку.
Приготування:
- Виберіть рівну картоплю, добре помийте й просушіть її. Не чистьте від шкірки.
- Візьміть картоплину й зробіть в ній поперечні надрізи. Тільки надрізайте не до кінця картоплини.
- Бекон наріжте тоненькими смужками, а помідор – кружечками. Візьміть картоплину й покладіть у кожен надріз по шматочку бекону, чергуючи зі скибочками помідора.
- Зверху нафаршировану картоплину треба змазати майонезом. Також за бажанням можете посипати її твердим сиром.
- Покладіть її у форму для запікання, застелену пергаментом та поставте у розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте картоплю протягом 40 хвилин. Готову страву подавайте до столу гарячою.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і пасту з креветками.