Ви тільки уявіть – хрустка скоринка, ніжні шматочки бекону та соковитий помідор. 24 Канал з посиланням на ElegantWoman ділиться рецептом запеченої картоплі з беконом.

Читайте також Ностальгійна закуска: найлінивіший рецепт сосисок в тісті, які перенесуть в безтурботне минуле

Запечена картопля з беконом

  • Час: 1 година
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– 2 картоплини;
– 50 грамів сиров'яленого бекону;
– 1 помідор;
– 1 столова ложка майонезу;
– сіль, перець – до смаку.

Приготування:

  1. Виберіть рівну картоплю, добре помийте й просушіть її. Не чистьте від шкірки.
  2. Візьміть картоплину й зробіть в ній поперечні надрізи. Тільки надрізайте не до кінця картоплини.
  3. Бекон наріжте тоненькими смужками, а помідор – кружечками. Візьміть картоплину й покладіть у кожен надріз по шматочку бекону, чергуючи зі скибочками помідора.
  4. Зверху нафаршировану картоплину треба змазати майонезом. Також за бажанням можете посипати її твердим сиром.
  5. Покладіть її у форму для запікання, застелену пергаментом та поставте у розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте картоплю протягом 40 хвилин. Готову страву подавайте до столу гарячою.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і пасту з креветками.