Тепер можна насолоджуватися кавою ТМ "Жокей" українського виробництва
Чашка духмяного напою, що поліпшує настрій та сповнює сил.
Тепер можна насолоджуватися кавою "Жокей" саме українського виробництва. Її виготовляють неподалік від Києва на високотехнологічному італійському обладнанні Брамбатті.
"Який би сорт кави ми не обсмажували – у будь-якому випадку ми досягаємо максимального результату. Це одна з особливостей нашого виробництва", – розповів інженер-технолог заводу, провідний спеціаліст компанії Brambati Жан Франко Гравагі.
Зелені, тільки-но зібрані, кавові зерна потрапляють на цей завод з Бразилії, Колумбії, Ефіопії, Гондурасу, В'єтнаму та Індії. Тут, менш ніж за добу, вони перетворюються на запашну каву "Жокей". Усі стадії виробництва проходять під пильним контролем лабораторії. Головний етап обсмажування відбувається у спеціальній шафі. В ній зерна арабіки чи робусти під потоком гарячого повітря набувають свого неповторного кольору, запаху та смаку. Далі їх охолоджують і залежно від рецепту – змішують та мелють. А фасування у вакуумну упаковку за повної відсутності кисню дозволяє продукту зберігати свіжий смак та аромат протягом усього терміну придатності.
"Де б не обсмажували каву, в Італії чи в Україні, її смак залежить тільки від того, звідки привезли зелені зерна, та від рецепту, за яким його переробляють", – пояснив інженер-технолог заводу , провідний спеціаліст компанії Brambati Жан Франко Гравагі.
Кава Жокей має чотири різних смаки, залежно від рецепту приготування та ступеню обсмажування кавових зерен: класичний, традиційний, по-східному та еспрессо італьяно. Тож українці зможуть обрати саме той, який їм смакуватиме найкраще.