Українські виробники сиру складають конкуренцію європейським

24 квітня 2015, 08:30
Читать новость на русском

Сир європейської рецептури за українськими цінами. "Клуб сиру" розпочав продаж чотирьох новинок, що можуть скласти достойну конкуренцію імпортній продукції.

За словами виконавчий директор ТОВ "Клуб Сиру" Максим РилікКлуб сиру зосереджується не лише на масових сортах, загальновідомих сортах сиру таких як "російський" і "голандський", але прагне познайомити українців з світовим різномаїтям сирів.

Тому сьогодні ми пропонуємо аналог світових сирів з наповнювачами. Це сир з пажітніком, з паприкю та гірчицею. Ми прагнемо випускати аналоги світових сирів які не поступаються і у якості, але за українськими цінами, — пояснює він.

Сир преміум-класу "Грюнвальд" з пажитником, обійдеться покупцеві у 12 грн. за 100 грамів. У той час як німецький аналог коштуватиме не менше 20 грн. за 100 гр. "Діжонський" з зернами французької гірчиці та "Неополітанський" з сушеними томатами та базеліком – 11 грн. Стільки ж коштуватиме сир з топленого молока "Сорочинський".

Робота над створенням унікальної рецептури чотирьох сортів сиру тривала останні півроку, та обійшлася компанії у 700 тисяч гривень. Перші 12 тонн нових сортів продукції вже надійшли у продаж.