Секрет упаковки в тому, що вона розчиняється при контакті з гарячою водою та перетворюється в соус, повідомляє інтернет-видання designtalk.club. Читайте також Їжа все ж впливає на появу прищів: нове дослідження показало, яка саме Холі Граундс розробила їстівну плівку на основі крохмалю, яка не має смаку біопластику. Розчина упаковка не впливає на смак або консистенцію локшини. Завдяки цьому є можливість зменшити використання пластику, адже приправа додана в саму плівку на етапі виробництва. Локшина швидкого приготування з різними спеціями / Фото: designtalk.club Етапи виробництва Інгредієнти змішують. Нагрівають їх допоки суміш не досягне потрібної щільності. Після – додають спеції й ароматизатори. Вливають суміш у форму для відстоювання на 24 години. Локшину далі ділять на кілька порцій, загортають в герметичну плівку й упаковують в паперовий пакет із восковим покриттям. Локшина у розчиній упаковці / Фото: designtalk.club Сама дизайнерка зазначає, що порційний контроль дозволить скоротити ще й харчові відходи. Розчину плівку можна використовувати для порційної упаковки рису або макаронів. Порційна упаковка / Фото: designtalk.club Локшина в розчинній плівці готується на одну хвилину швидше, ніж в стандартній пластиковій упаковці. Але її не потрібно довго відкривати. Спосіб приготування / Фото: designtalk.club