Секрет упаковки в тому, що вона розчиняється при контакті з гарячою водою та перетворюється в соус, повідомляє інтернет-видання designtalk.club.

Читайте також Їжа все ж впливає на появу прищів: нове дослідження показало, яка саме

Холі Граундс розробила їстівну плівку на основі крохмалю, яка не має смаку біопластику.

Розчина упаковка не впливає на смак або консистенцію локшини. Завдяки цьому є можливість зменшити використання пластику, адже приправа додана в саму плівку на етапі виробництва.


Локшина швидкого приготування з різними спеціями / Фото: designtalk.club

Етапи виробництва

  1. Інгредієнти змішують.
  2. Нагрівають їх допоки суміш не досягне потрібної щільності.
  3. Після – додають спеції й ароматизатори.
  4. Вливають суміш у форму для відстоювання на 24 години.
  5. Локшину далі ділять на кілька порцій, загортають в герметичну плівку й упаковують в паперовий пакет із восковим покриттям.


Локшина у розчиній упаковці / Фото: designtalk.club

Сама дизайнерка зазначає, що порційний контроль дозволить скоротити ще й харчові відходи. Розчину плівку можна використовувати для порційної упаковки рису або макаронів.


Порційна упаковка / Фото: designtalk.club

Локшина в розчинній плівці готується на одну хвилину швидше, ніж в стандартній пластиковій упаковці. Але її не потрібно довго відкривати.


Спосіб приготування / Фото: designtalk.club