Секрет упаковки в тому, що вона розчиняється при контакті з гарячою водою та перетворюється в соус, повідомляє інтернет-видання designtalk.club.
Читайте також Їжа все ж впливає на появу прищів: нове дослідження показало, яка саме
Холі Граундс розробила їстівну плівку на основі крохмалю, яка не має смаку біопластику.
Розчина упаковка не впливає на смак або консистенцію локшини. Завдяки цьому є можливість зменшити використання пластику, адже приправа додана в саму плівку на етапі виробництва.
Локшина швидкого приготування з різними спеціями / Фото: designtalk.club
Етапи виробництва
- Інгредієнти змішують.
- Нагрівають їх допоки суміш не досягне потрібної щільності.
- Після – додають спеції й ароматизатори.
- Вливають суміш у форму для відстоювання на 24 години.
- Локшину далі ділять на кілька порцій, загортають в герметичну плівку й упаковують в паперовий пакет із восковим покриттям.
Локшина у розчиній упаковці / Фото: designtalk.club
Сама дизайнерка зазначає, що порційний контроль дозволить скоротити ще й харчові відходи. Розчину плівку можна використовувати для порційної упаковки рису або макаронів.
Порційна упаковка / Фото: designtalk.club
Локшина в розчинній плівці готується на одну хвилину швидше, ніж в стандартній пластиковій упаковці. Але її не потрібно довго відкривати.
Спосіб приготування / Фото: designtalk.club