Як не дивно, навіть ті, хто зазвичай уникає гречки, будуть насолоджуватися цим гарніром. Рецептом вершкової гречки ділиться 24 Канал з посиланням на ElegantWoman.
Читайте також 15 хвилин і вже на столі: картопля в мундирі з хрусткою скоринкою, але без духовки
Вершкова гречка на гарнір
- Час: 25 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 250 грамів гречки;
– 150 грамів вершкового сиру;
– 30 грамів вершкового масла;
– 2 цибулі;
– сіль, перець – до смаку;
– олія для смаження.
Приготування:
- Промийте та відваріть гречку. Після того, як вона звариться, додайте вершкове масло.
- Поки вона варитиметься подрібніть цибулю та обсмажте її до золотавості на олії. Перекладіть в готову гречку.
- Тепер в крупу покладіть вершковий сир, сіль та перець. Перемішайте все і гарнір готовий.
Смачного!
Теж приготуйте: ніжне ризотто з грибами від Пави.